Torres fixar 3poäng till Liverpool

West Ham United tog emot Liverpool på Boleyn Ground tidigare ikväll. West Ham såg rikitgt taggade ut och redan efter 2 minuters spel får dom en strålande möjlighet genom Zavon Hines. Bollen i stolpen!
Första målet står Fernando Torres för, grymt snyggt av spanjoren som leker sig förbi West Ham försvaret och lätt kan lägga bollen över Robert Green. Kvitteringen kom genom straffspark av Alessandro Diamanti.
Högermittfältaren Dirk Kuyt gör 1-2 för Liverpool i 41 minuten. Dock är inte West Ham nöjda med ett 1-2 underläge inför andra halvlek, Carlton Cole nickar in den i sista minuten. 30 minuter in i andra halvlek så kommer lednings målet och även slutresultatet, Fernando Torres hoppar högt och nickar in 2-3 målet för Liverpool.

Värt att notera kan vara att Liverpool släppt in samtliga 9mål på fasta situationer!

West Ham-Liverpool 2-3
0-1, 20', Torres; 1-1, 29', Diamanti (straff); 1-2, 41', Kuyt; 2-2, 45', Cole; 2-3, 75', Torres