Matchrapporten kommer imorgon... Här kommer ett par tomma, uppgivna ord.

Ber om ursäkt. Jag orkar verkligen inte sitta och referera en så blytung match såhär tätt inpå. Den kommer imorgon. Här kommer istället ett par ord ifrån en uppgiven Bajare...


All jävla skit som hänt Bajen senaste tiden händer inte bara Bajen, utan en själv. Går det dåligt för Bajen går det dåligt för oss supportrar i livet och allt vi gör, vi gör fan i mig allt som står i vår makt på läktaren och har fått ett erkännande från de riktigt, riktigt stora supportergrupperna ute i Europa att vi är jävligt passionerade och gör allt för vårat lag. VI är väl dom enda som gör allt för Bajen? Eller? Det är så det känns.

Spelarna... Den enda som sliter så som man ska är Igor. Killen gör misstag, men han VISAR HJÄRTA vilket INGEN annan jävel gör. Det enda dom tänker på är nästa lön, det känns så. Dom skiter i hur det går. Men jag förstår inte hur fan dom tänker, för dom sänker en hel klubb, en stor grupp fantastiska supportrar som lägger ned liv och själ i Bajen. Säger nej till polarna, flickvännen, jobbet för att gå och stötta Bajen. Vad får vi tillbaka? INGENTING.

Är det nuvarande styrelsen som fått skeppet att sjunka eller fick denna styrelsen redan ta över en sjunkande skuta? Jag vet inte. Det jag vet är att dom fortsatt sänka den. Genom att sälja de viktigaste plankorna på skeppet (Davies, Chanko) och ersatt plankorna med pinnar och tejp (Talanger från div1 osv..). Självklart fallerar det bara mer och mer. Finns inget annat att tro.

Nu finns det bara EN ENDA sak att göra. Försöka få det sjunkande skeppet att ro i land (kvalplats), och göra allt som står i vår makt, både som supporter, spelare och ledare för att överleva kampen.

Vi har - Halmstad, Brommapojkarna och Häcken kvar som FAKTISKT - trots målskyttet - inte är helt omöjliga att få minst 6-7 poäng. Det går. Om vi alla gör det TILLSAMMANS. Ger allt. Precis ALLT. För Bajen.

Ska skeppet sjunka så ska det göra det efter att alla verkligen försökt att rädda det, och inte ge upp medan det fallerar med tron på att - "det går inte". INGENTING är omöjligt så länge möjligheten finns. Ingenting är omöjligt så länge det handlar om Bajen. Vi, BAJEN, kan klara det här. Allihopa. Tillsammans.


Inte mycket nyttigt i den texten, men var tvungen att skriva av mig...






//Kristian

Kommentarer
Postat av: Picknickkorgen

Ord upp på din text, vi måste GE ALLT!

2009-09-24 @ 00:29:54
Postat av: Anonym

Bra skrivet, nu gäller det.

2009-09-24 @ 19:24:00
Postat av: sieg h

haha hammarby suger arsle!

2009-09-25 @ 10:07:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0