Superderby i Manchester, United mot City 14:30 Canal+ Sport 1

Manchester City Manchester United

Då var det dax för superderby borta i England, Manchester United mot Manchester City på Old Traford.
Formstarka City utan Adebayor och Santa Cruz och hemmalaget United utan Paul Scholes.
Har Carlos Tevez en bra dag så blir det vinst City 2-3, nu ska jag slänga mig i sängen och njuta!
Kommer med uppdatering i halvlek!

Första halvlek:
United inleder matchen riktigt bra och redan efter 2minuters spel så gör Wayne Rooney mål, United forsätter att hålla trycket uppe tills Ben Foster gör en grym tabbe och Carlos Tevez passar in den till den forne Aston Villa spelaren Gareth Barry som lägger in den i öppet mål. Efter City's kvittering så tar dom över spelet mer och mer, och i slutskedet av första halvlek så driver nyförvärvet Kolo Toure upp i planen och Craig Bellamy skarvar bollen till Tevez som är helt fri med Foster men lägger den i stolpen.

Forsätter City som dom gjort i första halvlek så blir det vinst, 2-3 då såklart :)

Carlos Tevez
(Carlos Tevez)

Andra halvlek:
United tar kommandot i  andra halvlek och redan i 49:onde minuten nickar Darren Fletcher in 2-1 för hemmalaget.
Efter United haft press och två stycken riktigt vassa chanser så kommer kvitteringen i 52 minuten av Craig Bellamy.
Veteranen Shayn Given räddar City från att bli totalt utklassade i andra halvek genom ett par magnefika räddningar, men i 82 minuten, Darren Fletcher med sitt andra mål 3-2 United.
Efter det såg det väldigt dystert ut för City, hade inga riktiga chanser och såg väldigt trötta ut.
Men efter att Ferdinand slarvar så får Bellamy tag i bollen och springer som en raket och läckert kan lägga bollen bakom Foster, 3-3!
United ger sig inte och fortsätter sitt underbara spel med att trycka in segermålet i 96 spelminuten. Ryan Giggs slår en underbar passning till inhopparen Michael Owen som snyggt lägger in bollen i bortre stolpen.

Manchester United-Manchester City 4-3
1-0, 2', Rooney; 1-1; 16', Barry 2-1, 49' Fletcher 49 2-2 52' Bellamy 3-2 83' Fletcher 3-3 90' Bellamy 4-3 96' Owen

Laguppställningar:

Man Utd : Foster, O'Shea, Ferdinand, Vidic, Evra, Park, Anderson, Fletcher, Giggs, Berbatov, Rooney.
Avb: Kuszczak, Neville, Owen, Carrick, Nani, Evans, Valencia.

Man City : Given, Richards, Lescott, Toure, Bridge, Wright-Phillips, Barry, De Jong, Ireland, Bellamy, Tevez.
Avb:Taylor, Zabaleta, Garrido, Petrov, Weiss, Ball, Sylvinho.